Equipar Holidayhomes is een jong en dynamisch bedrijf wat iedere dag bezig is met het nog fijner maken van uw vakantie. Met drie stuks vakantiewoningen zorgen wij voor een onbezorgde tijd tijdens uw vakantie. We zijn continu bezig om uw vakantiewoning nog sfeervoller, luxer en comfortabeler te maken.

Zo is de vakantiewoning aan de Costa Blanca begin 2022 volledig gerenoveerd. Een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken en een renovatie in de woonkamer zullen er voor zorgen dat het u aan niets meer ontbreekt en u volop kunt genieten. Drie stuks nieuwe airconditioners zorgen ervoor dat het tijdens de warme zomer maanden aangenaam blijft in de woning. Maar tijdens de wintermaanden maken ze het lekker warm voor u. Kookt u uw paella straks op het geheel vernieuwd fornuis en zet na afloop uw spullen in de fonkelnieuwe vaatwasser.

Bij de accommodatie in Sankt Wendel/ Osterbrücken  is vanaf december 2021 een gameroom aanwezig. Waar u kosteloos gebruik kunt maken van een nieuw poolbiljard, een voetbaltafel en een dartbord. Een ruimte die veel plezier zal geven bij zowel jong als oud. Want wat is er nu leuker dat een fanatiek potje poolen? De ruimte is op zichzelf staand, dus als de kinderen genieten in deze nieuwe ruimte kunt u heerlijk uw Netflix serie volgen. Het echte genieten begint met een vakantiewoning van Equipar Holidayhomes!