De woning

Midden in het dorp Freisen ligt deze sfeervolle vakantie woning, geschikt voor 6 personen. De woning beschikt over een ruime woonkamer, eetkamer en keuken. Allemaal uitgerust met de apparatuur die u in deze tijd kunt verwachten. Verder bevinden zich in de woning 3 slaapkamers en een badkamer. Aan de achterzijde van de woning bevind zich een tuintje waar u zomers heerlijk van de zon kunt genieten. ’s Morgens vroeg kunt u lopend naar de bakker waar u uw vers gebakken broodjes koopt voor die dag. In Freisen vindt u rust, natuur, ruimte, ontspanning, cultuur en een zorgeloos en aangenaam verblijf op en in een prachtige locatie!

Omgeving

Duitsland is een ongelooflijk land om vakantie te vieren. De natuur, de vriendelijkheid van de mensen, de prijzen in de restaurants en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Freisen zelf beschikt over 3 supermarkten, diverse bakkerswinkels, restaurants, cafeetjes en een groot natuur Wildpark. In het wildpark ervaar je een direct contact met de dieren en er zijn in het zomerseizoen vliegshows met roofvogels. Groen, schitterende moutainbikeroutes, kilometerslange wandelpanden alles voor de deur. Maar ook schitterende steden als Trier in de buurt, waar u cultuur en historie kunt snuiven. 

 


Reservering aanvragen

Wilt u deze vakantiewoning boeken? Vraag online een reservering aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. In de agenda kunt u zien welke data voorlopig nog beschikbaar zijn. Wij kunnen niet garanderen dat de woning op moment van aanvragen daadwerkelijk beschikbaar is.

Beschikbaarheid