De woning

In Sankt Wendel / Osterbrücken bieden wij te huur aan deze in 2021 nieuw gebouwde woning; der alte Birnenbaum in een van oorsprong 200 jaar oude boerderij. Vele authentieke details in de woning zijn zichtbaar gebleven. Zo ziet u in de woning alle oude plafondbalken bijvoorbeeld nog.

Vanuit de grote tuin, die over meerdere terrassen beschikt heeft u een schitterend uitzicht. Geniet met mooi weer van een lekkere steak of worst bereid op de barbecue . In het voorjaar en de zomer kunt u hier uw eigen fruit plukken. ( kersen, appels, peren en pruimen)

Aan alles is gedacht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken; Gratis Wifi, smart TV, vaatwasser, wasmachine, droger, babybedje, trampoline, schommels. Gratis privé parkeerplaats.

Vanaf januari 2022 beschikt de woning over een gameroom, voorzien van poolbiljard, voetbaltafel en dartbord. De gameroom is een aparte ruimte zodat terwijl u een Netflix serie volgt met een goed glas wijn, de kinderen lekker kunnen poolen.

Omgeving

Duitsland is een ongelooflijk land om vakantie te vieren. De natuur, de vriendelijkheid van de mensen, de prijzen in de restaurants en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Groen, schitterende moutainbikeroutes, kilometerslange wandelpanden alles voor de deur. Maar ook schitterende steden als Trier in de buurt, waar u cultuur en historie kunt snuiven. De woning ligt in het plaatsje Osterbrücken, wat valt onder de gemeente Sankt-Wendel.


Reservering aanvragen

Wilt u deze vakantiewoning boeken? Vraag online een reservering aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. In de agenda kunt u zien welke data voorlopig nog beschikbaar zijn. Wij kunnen niet garanderen dat de woning op moment van aanvragen daadwerkelijk beschikbaar is.

Beschikbaarheid