Bekijk hieronder onze vakantiewoningen

Moderne, gezellige en kindvriendelijke woningen in Duitsland en Spanje.

Equipar Holiday Homes

"Equipar" betekend "Uitrusten"

Waarschijnlijk snakken we allemaal naar een vakantie. Het levert je niet alleen mooie herinneringen, extra vitamine D ( in de meeste gevallen dan) en tijdelijke ontsnapping uit de dagelijkse sleur op; volgens de wetenschap is het ook nog eens hartstikke goed voor de mentale gezondheid. Hier voor u zes belangrijkste reden om lekker een van onze vakantiewoningen te boeken:

1. iets in het vooruitzicht hebben maakt een mens gelukkig

2. Vakantie geeft rust, en verlaagd je stressniveau

3. Je bent meer in de buitenlucht

4. Meer tijd voor goede gesprekken

5. Goed voor relaties

6. Goed voor zelfontplooiing

Overtuigd? Dat dachten wij ook..... Graag tot ziens in een van onze gezellige, gerenoveerde vakantiewoningen!!

 

Spanje

De Costa Blanca is een populaire vakantiebestemming en dat is natuurlijk niet voor niets. Je hebt hier eindeloos lange zandstranden, een fijne zee en gezellige badplaatsen waar het je niets aan comfort hoeft te ontbreken.
 
Villamartin is een dorp aan de Orihuela Costa en wordt omringt door golfbanen en dennenbossen. De kust ligt op slechts 3 kilometer. Het dichtstbijzijnde strand is Playa de la Zenia. Niet veel verder liggen de witte zandstranden Cabo Roig, Playa Flamenca en Campoamor. Allen bekroond met de Europese Blauwe vlag vanwege netheid, veiligheid en het bieden van faciliteiten voor het hele gezin. Het gebied is zeer populair bij toeristen. Het dorp van vroeger is anno 2023 veranderd in een modern ogende stad.
 
Een uitstap naar Torrevieja, Alicante of Murcia, een modderbad nemen in Lo Pagan, shoppen op de LaZenia Boulevard ( grootste shoppingcenter van de Costa Blanca) zijn maar een paar voorbeelden van de activiteiten die je er kan doen.
Bars, restaurants en winkels zijn op 5 à 10 minuten wandelafstand. 

Duitsland

Duitsland is een enorm populair vakantieland en er komen jaarlijks meer toeristen bij. Het is een natuurrijk land met een vriendelijke en rustige sfeer. Duitsland staat bekend om het zeer goede eten en de uitstekende kwaliteit voor een zeer nette prijs. Naast wandelen, mountainbiken, klimmen, steden bezoeken, kastelen en paleizen bewonderen en wijntjes proeven bij een van de wijnhuizen. Het is nog maar een greep uit de mogelijkheden die Duitsland te bieden heeft.

Al van Saarland gehoord? Je weet wel, die Duitse deelstaat met uitzonderlijke natuur, 70 gecertificeerde premium wandelroutes, kilometers mountainbike paden, rustgevende rivieren, indrukwekkende rotsformaties en imposante uitkijkpunten. Toch nog niet van gehoord? Dan is nu het moment aangebroken om de deelstaat te ontdekken. Saarland is waanzinnig voor wandelaars, fietsers en liefhebbers van de natuur. Kom zelf maar eens ontdekken waarom....